Baton proteinowy Optimum Nutrition Crispy Protein Bar Peanut Butter 65g
OPTIMUM NUTRITION

Baton proteinowy Optimum Nutrition Crispy Protein Bar Peanut Butter 65g

11,99 10,39
148,43 zł / kg
Cena regularna 11,99 zł
-13 %
Najniższa cena towaru, która obowiązywała w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 8,99 zł +16%
Rozmiar
65g
Opis Produktu

Baton proteinowy Optimum Nutrition Crispy Protein Bar Peanut Butter 65g

Niezależnie od tego, czy jesteś entuzjastą siłowni, czy po prostu szukasz smacznej przekąski, odkryj więcej z batonami proteinowymi Optimum Nutrition Crispy Protein Bar Peanut Butter.

  • 20 g wysokiej zawartości białka i bez dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry)
  • Chrupiąca konsystencja o smaku masła orzechowego
  • Odpowiedni dla wegetarian
  • Zawartość netto: 65 g

Składniki: Chrupki Białkowe (31%) (Soja Izolat Białka, Skrobia, Sól), Polewa o Smaku Ciemnej Czekolady (26%), Słodziki (Izomalt, Sukraloza), Olej Palmowy, Odtłuszczone Kakao w Proszku, Emulgatory (Lecytyna Sojowa, E476), Frukto-Oligosacharydy, Polidekstroza, Białko Mleczne (Izolat Białka Serwatki Mlecznej (Mleko), Koncentrat Białka Serwatki Mlecznej (Mleko), Koncentrat Białka Mlecznego, Emulgator (Lecytyna Sojowa), Izomalto-Oligosacharydy, Nawilżacz (Glicerol), Dodatki Smakowe (Orzeszki Ziemne, Mleko), Mąka z Orzeszków Ziemnych (0,7%), Chlorek Sodu, Słodzik (Sukraloza), Przeciwutleniacz (Tokoferol-Bogaty Ekstrakt)

Alergeny, patrz składniki pogrubione. Może zawierać śladowe ilości glutenu, jaj, orzechów i orzeszków ziemnych.

Wartości odżywcze: 1 porcja (65 g): Na 100 g:
Kalorie 898 kJ / 215 kcal 1382 kJ / 330 kcal
Tłuszcze 6,9 g 11 g
nasycone 5,3 g 8,1 g
Węglowodany 16 g 24 g
w tym cukry 1,8 g 2,8 g
w tym poliole 11 g 17 g
Błonnik 13 g 20 g
Białko 20 g 31 g
Sól 0,9 g 1,3 g

Dane producenta

Marka: OPTIMUM NUTRITION

Dane produktu

Model producenta: ON Crispy Protein Bar 65g 1109716-Peanut Butter
EAN: 5060469987620
Informacje na temat użytkowania: Należy przestrzegać wskazówek podanych na metkach oraz zapisów instrukcji obsługi producenta